Η εταιρία μας
 
 
Είμαστε εδώ για εσάς

Η Ιστορία μας

 

Ο Όμιλος αυτοκινήτων Παρασκευάς είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων Nissan, Peugeot, Jeep και Citroen στη Ρόδο.

Η δραστηριότητα του Ομίλου ξεκίνησε το 1964 σε μια εποχή δύσκολη για τον κλάδο των αυτοκινήτων, ο οποίος έκανε τότε τα πρώτα του βήματα.  Ο ιδρυτής του  Σίμος Παρασκευάς διαπιστώνοντας τη μελλοντική δυναμική του κλάδου επένδυσε σε αυτόν τολμηρά και στοχευμένα για την εκείνη την εποχή.

Αρχικά συνεργάστηκε με τη εταιρία ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε η οποία αντιπροσώπευε τότε στην Ελλάδα τα  Ιαπωνικά αυτοκίνητα DATSUΝ - NISSAN σε μια αγορά με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό στο χώρο. Η παραπάνω συνεργασία μετρά τώρα πάνω από 50 χρόνια επιτυχιών και συνεχείς πρωτιές στην τοπική αγορά.

Παράλληλα ο Όμιλος μας ασχολήθηκε με την αντιπροσώπευση χωματουργικών μηχανημάτων, Τρακτέρ και μικρών σκαπτικών οχημάτων προκειμένου αρχικά να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς  για τα παραπάνω και να σταθεί υγιής και κερδοφόρος σε μια εποχή που μόνο οι πωλήσεις αυτοκινήτων δεν καθιστούσαν αυτό δυνατόν.

 Το 1971 εκτιμώντας την σοβαρή παρουσία της εταιρίας μας στον κλάδο του αυτοκινήτου, η  Μ. Κ. ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΕΒΕ,  αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της DAIMLER- MERCEDES αναθέτει στον Όμιλο Παρασκευά την αντιπροσώπευση τους στην Δωδεκάνησο και την δημιουργία κάθετου συνεργείου για την εξυπηρέτηση των πελατών της,ενέργεια καινοτόμος για την εποχή εκείνη.

Την αντιπροσώπευση της Μ. Κ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ διατήρησε ο όμιλος, μέχρι την εξαγορά της το 1982 από την MERCEDESHELLAS ΑΕ.

Το 1988 εισέρχεται στην διοίκηση του ομίλου ο Γιώργος Παρασκευάς συντελώντας στον πλήρη εκσυγχρονισμό του και ακολουθώντας τα νέα δεδομένα μιας καινούριας περιόδου οδήγησε την επιχείρηση σε ανοδική πορεία με ετήσιες συνεχείς βραβεύσεις.

Αποκορύφωμα αυτής της πορείας ήταν το 2008 όταν η εταιρία απόκτησε την παγκόσμια βράβευση της NISSANGLOBALNSSWAWARD  σε τελετή που έλαβε χώρα στο Τόκιο . Ό Όμιλος Παρασκευά παρά τις ακραία δυσμενείς συνθήκες στο χώρο του αυτοκινήτου από το 2009 μέχρι και σήμερα  παραμένει δυνατός και πάντα δίπλα στους πελάτες του.

Από το 2012 ο Όμιλος με την είσοδο της Μαρία Παρασκευά διευρύνει τις δραστηριότητες του και συνεργάζεται με τον Όμιλο Συγγελίδη, εθνικό εισαγωγέα για την Ελλάδα της PEUGEOT της CITROEN και της  JEEP.

Το Όραμα μας

 

Όραμά μας είναι όχι μόνο να προβαίνουμε στις ενέργειες εκείνες που θα καλύψουν σε αρχικό στάδιο την ανάγκη αγοράς από εσάς ενός αυτοκινήτου αλλά να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας επιτυγχάνοντας την ικανοποίησή σας σε βάθος χρόνου, προσπαθώντας να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σε οτιδήποτε μας ζητήσετε.

Οι πωλητές μας, οι υπεύθυνοι των τμημάτων των ανταλλακτικών, του συνεργείου, του φανοποιείου και του τμήματός μας των ασφαλειών, εκπαιδεύονται καθημερινά μέσα σε φιλικό και άκρως ομαδικό εργασιακό περιβάλλον ούτως ώστε να λειτουργούν απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το όραμά μας που στοχεύει στην πληρέστερη ικανοποίησή σας.

Στόχος μας είναι διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες μας να δημιουργήσουμε μαζί σας σχέσεις διαφάνειας και εμπιστοσύνης τέτοιες ώστε να είμαστε η πρώτη σας επιλογή όταν αποφασίσετε να αγοράσετε το αυτοκίνητό σας.

Οι αξίες μας


  • ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
  • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
  • ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
  • ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
Αυτοκίνητα Παρασκευάς
Έκθεση :
3ο χλμ Λεωφόρου Ρόδου - Καλλιθέας
Υποκατάστημα Citroën:
Κολοκοτρώνη 10
Τηλέφωνο: 2241060500 Email : info@paraskevasauto.com Ώρες Επικοινωνίας: Δευ - Παρ : 8.30 - 19.00 , Σαβ : 9.00 - 14.00